Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-09@07:37:54 GMT

بزرگترین رویداد آموزش گردشگری کشور برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۰۰۶۱

بزرگترین رویداد آموزش گردشگری کشور برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا، به نقل از دفتر آموزش و مطالعات گردشگری معاونت گردشگری؛ زاهد شفیعی، مدیرکل دفتر آموزش و مطالعات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اعلام این خبر افزود: به لحاظ اهمیت و ضرورت، آموزش نیروی انسانی شاغل و مورد نیاز گردشگری خواه در بخش دولتی و خواه خصوصی از اولویت‌های اصلی و اولیه مدیران ارشد سازمان و تاکیدات ایشان است و عوامل زیادی ازجمله موفقیت، سوددهی، ارتقاء، کسب رضایت مشتری و قرارگرفتن در موقعیت خوب از لحاظ رنکینگ تأسیسات گردشگری تا حدود بسیار زیادی به آموزش وکسب مهارت‌های علمی و عملی نیرو‌های انسانی شاغل در این تأسیسات دارد؛ از سوی دیگر اجرای برنامه‌های توسعه گردشگری و رسیدن به چشم انداز‌های ترسیم شده برای سال‌های پیش رو، افزایش کمی وکیفی تأسیسات گردشگری را به دنبال خواهد داشت که موفقیت این موضوع خود در گرو تأمین نیروی انسانی آموزش دیده و مهارت آموخته کافی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، تمهیدات و مقدمات لازم برای برگزاری آزمون جامع این آزمون با همکاری مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی در جمعه هفته جاری فراهم شده است و تعداد ۴۷۷۴ نفر از فراگیران دوره‌های مختلف کوتاه‌مدت آموزش گردشگری به‌طور همزمان و سراسری در تهران و ۳۰ مرکز استان دیگر کشور در آزمون مذکور شرکت می‌کنند.
وی درباره آزمون جامع آن‌ را به منزله مرحله پایانی فراگیری آموزه‌های تئوری برای شرکت کنندگان در دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی از جمله مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی، راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی، راهنمایان طبیعت‌گردی و راهنمایان زمین گردشگری قلمداد کرد و ادامه داد: فراگیران دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت گردشگری پس از حضور در کلاس‌های برگزار شده توسط موسسات آموزشی دارای مجوز و تحت نظارت اداره‌کل آموزش، به منظور اثبات توانایی علمی و محک زدن سطح بهره‌گیری‌شان از کلاس‌های برگزارشده در آزمون جامع شرکت نموده و پس از گذراندن این آزمون گواهینامه پایان دوره را اخذ می‌کنند.
شفیعی کسب مهارت و دانش لازم توسط فراگیران دوره‌های آموزش گردشگری را منحصر به شرکت در کلاس‌های موسسات آموزشی و گذراندن آزمون جامع ندانست و بیان کرد: کسب مهارت‌های فنی و عملی درکنار دانش علمی و تئوری از الزامات گذراندن دوره‌های آموزشی گردشگری است و براین اساس فراگیران این دوره‌های آموزشی بسته به نوع دوره، ملزم به طی نمودن مراحل کار عملی در تأسیسات گردشگری اعم از اقامتی، پذیرایی، خدمات مسافرتی و سایر تأسیسات گردشگری هستند.
هم‌اکنون برای آموزش نیروی انسانی شاغل در تأسیسات گردشگری بیش از ۴۰ دوره آموزشی توسط دفتر آموزش و مطالعات گردشگری تعریف و تدوین شده و توسط موسسات آموزشی درحال برگزاری است که از این تعداد برای ۴ دوره تحت عنوان دوره‌های کوتاه‌مدت آزمون جامع برگزار می‌شود.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه جهاددانشگاهی گردشگری آزمون گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تداوم آزمون استخدامی معلم، گفت: اولویت جذب با معلمانی است که در قالب پیش دبستانی، حق التدریسی، نهضت‌ها، غیرانتفاعی و سرباز معلم‌ها فعال هستند، یا کسانی که سابقه زیادی در تدریس دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران، رضا حاجی پور صبح امروز در حاشیه همایش بزرگداشت تجلیل از معلمان شهرستان آمل با بیان اینکه در سال گذشته حدود 70 هزار فرهنگی در قالب ماده 28 در آزمون‌های متعددی شرکت کردند، گفت: این آزمون براساس کسری جذب آموزش و پرورش انجام شد و امسال هم هم همین روال ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بیش از یک‌صد هزار نفر  کمبود معلم داریم، افزود: با وجود برگزاری آزمون در جهت جذب همچنان در مقاطع مختلف در سطح کشور با کمبود معلم مواجه هستیم.

نماینده مردم آمل با تاکید بر اینکه در قالب ماده 28 این آزمون‌ها برگزار می‌شود و اولویت هم به معلمانی است که در قالب پیش دبستانی، حق التدریسی، نهضت‌ها، غیرانتفاعی و  سرباز معلم‌ها و کسانی که  سابقه زیادی در تدریس دارند، است، بیان کرد: در واقع این جذب بر مبنای سوابقی معلمان است.

حاجی‌پور با اشاره به رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد: قانونی که در مجلس مصوب شده در مجلس شورای اسلامی در شیوه‌نامه و در چگونگی اجرا مقداری نقصان وجود داشته، که ما به‌عنوان نماینده مردم در قالب مطالبه‌گری به این رتبه‌بندی اعتراض داریم و به  احکامی که صادر شده اعتراض شد؛ بنابراین باید تجدیدنظر شود.

وی نواقص طرح رتبه‌بندی را مطرح و خاطرنشان کرد: کسانی که به عنوان کارمند اداری در واحدهای مختلف فعال هستند در قالب رتبه‌بندی قرار نمی‌گیرند؛ انتظار داریم که این اتفاق بیفتد و همه در قالب رتبه‌بندی قرار بگیرند و به حقوق خود برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان