Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی میرحسینی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، در حاشیه برگزاری آزمون جامع گردشگری گفت: ۵۱ نفر از فراگیران آزمون جامع گردشگری در دوره‌های مدیرفنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و دوره راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی حضور داشتند که امیدواریم با موفقیت شرکت‌کنندگان و دریافت گواهینامه فعالیت، شاهد افزایش اشتغال و رونق کسب و کارهای گردشگری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال باتوجه به شرایط همه‌گیری ویروس کرونا آموزش به فراگیران از طریق ابزارهای هوشمند مجازی و Lms انجام شد.

میرحسینی بیان کرد: این افراد که هدفشان اشتغال در صنعت گردشگری است در این آزمون شرکت کردند که با کسب نمره قبولی و انجام مصاحبه‌های تعیین شده می‌توانند در صنعت گردشگری مشغول به کار شوند.

وی گفت: امروزه گردشگری یکی از علمی‌ترین و تخصصی‌ترین فعالیت‌ها در سطح دنیا با ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی بالا به شمار می‌رود، در کشور ما هم گردشگری در سال‌های اخیر در سطح دوره‌های کوتاه‌مدّت و هم مقاطع تحصیلات تکمیلی تا مقطع دکتری آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری جامع گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۲۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد

صدراله بابلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هزینه برای آموزش به نوعی سرمایه گذاری است، اظهار کرد: ثمره این سرمایه گذاری رشد علمی، اشتغال، بهره‌وری و کمک به احیای صنعت را در پی دارد.

وی به برگزاری دوره آموزشی پیش رفته فرش‌بافی در راستای توسعه هنر فرش و ایجاد اشتغال توسط اداره صَمت در این شهرستان به صورت رایگان اشاره کرد و افزود: این آموزش‌ها برای ۳۵ نفر از علاقمندان هنر فرش‌بافی به میزان سه هزار و ۵۰۰ نفر ساعت از تاریخ ۵ اردیبهشت تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری در حال برگزاری است.

فرماندار شهرستان سرپل ذهاب ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این دوره، گفت: ثمره این دوره‌های آموزشی اشتغال و کمک به احیای صنعت فرش و قالی‌بافی خواهد بود.

بابلی خاطر نشان کرد: در این شهرستان حدود ۷۰۰ بافنده در قالب بیمه‌های تأمین اجتماعی و روستایی و عشایری بیمه قالی‌بافی دارند.

وی تعداد اعضا اتحادیه تولید کنندگان فرش دستباف شهرستان سرپل ذهاب را حدود ۹۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تولید فرش پتانسیل خوبی در این شهرستان محسوب می‌شود و انتظار است دوره‌های آموزشی فرش‌بافی به‌صورت مستمر در سایر نقاط این شهرستان برگزار شود.

کد خبر 6098836

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • آزمون لیگ علمی پایا در چهارمحال و بختیاری برگزار شد
  • آموزش رای الکترونیک در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود